Haberler

13 Mart 2014

Türk Silahlı Kuvvetleri ve TİKA Dayanışması

Türk Silahlı Kuvvetler Yüksek Sevk ve İdare Akademisi Komutanlığı tarafından düzenlenen Akademik Eğitim Programı çerçevesinde, Türk müdavim subaylar ve misafir askeri personel Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetler Yüksek Sevk ve İdare Akademisi Komutanlığı tarafından düzenlenen Akademik Program çerçevesinde, TİKA’yı ziyaret eden Genelkurmay heyeti, TİKA Başkan Yardımcısı Süreyya Polat tarafından karşılandı. Ziyaret kapsamında, TİKA Strateji Geliştirme Dairesi Raporlama ve Koordinasyon Birimi Uzmanı Füsun Gür ve Balkanlar ve Doğu Avrupa Dairesi Başkanı Ali Maskan tarafından Silahlı Kuvvetler Yüksek Sevk ve İdare Akademisi Komutanlığından toplam 84 kurmay binbaşı, yarbay ve albaya Kalkınma Yardımları ve TİKA Projeleri başlıklı sunumlar yapıldı.

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Daha sonra TİKA’nın yapmış olduğu faaliyetler kapsamında soru-cevap şeklinde bilgi paylaşımı sağlayan bölüm gerçekleştirildi. Yapılan sunumların ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Yüksek Sevk ve İdare Akademisi Komutanlığı tarafından TİKA Başkan Yardımcısı Süreyya Polat’a plaket verildi. TİKA ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen bu tür programlarla sivil-asker işbirliğinin geliştirilmesine katkıda bulunulmaktadır.

Sonraki Haber

Kenya'da Anne Çocuk Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Çeşitli temaslarda ve açılışlarda bulunmak üzere Kenya’da bulunan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Başkanı Dr. Serdar Çam ve beraberindeki heyet Nairobi’de Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki...